|
|
|
|

| آخرین پست های تالار |
|
|
|
|||||||
| ثبت نام | گزارش زنده | برترین ها | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#3121 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس
|
یعنی میخوای بگی دیگه رسما کم آوردی و دیگه تست نداری قالب کنی به ملت!
|
|
|
| ایشون گفته kardanhastam متشکرم: | bahadorinchi (11-Mar-2010) |
|
|
#3122 | |
|
تیم محبوب:پرسپوليس.منچستر
بازیکن محبوب:کریمی- نیستلروی- گیگز-
كاسياس
مربی محبوب:امپراطور. سر الكس
تشکر ها: 6,829
تشکر شده 7,523 بار در 3,421 پست
Rep Power: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
![]() اون چهار هفته هم دلیل داشت
من بدون تو نميخوام توي اين لحظه بمونم، من همه دنيامو ميدم تا كنار تو بمونم من براي با تو بودن، دل به صد جاده سپردم ترس از اينكه تو نباشــي ، توي اين جاده ميمردم دلخوشي همش يه روياس، ديدن تو يه سرابه عشق من و تو عزيزم،مثل عشقاي محاله تو بدون تموم عمرم،من به پاي تو ميميـــــــرم حتي يك لحظه نشد كه دستاي تو رو بگيــــــرم |
|
|
|
|
|
#3123 |
|
رئال مادرید
بازیکن محبوب:casillas
|
تست جدید کوش؟؟؟؟؟؟
♥ £hàLà màDRiD hàSTà Là mu£RT ♥ به نام خداوند جان و خرد به کوروش به آرش به جمشيد قسم به نقش و نگار تخت جمشيد قسم که ايران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم این جمله در گوش باد چو ایران نباشد تن من مباد
|
|
|
|
|
#3124 |
|
اینتر
بازیکن محبوب:کریمی زانتی مایکون سزار اسنایدر کوارسما
مربی محبوب:مورینیو
|
حتما دلیلش هم عید هست اره؟؟؟
نخیر از این خبرا نیست تا اخرین لحظات اداری رو ز27 باید اینجا تست گذاشته بشه و گرنه مرخصی بدون حقوق حساب میشه
|
|
#3125 | |
|
كاسياس
Rep Power: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
![]() حالا چی شده ویروس بن کردن افتاده بین همتون؟
من بدون تو نميخوام توي اين لحظه بمونم، من همه دنيامو ميدم تا كنار تو بمونم من براي با تو بودن، دل به صد جاده سپردم ترس از اينكه تو نباشــي ، توي اين جاده ميمردم دلخوشي همش يه روياس، ديدن تو يه سرابه عشق من و تو عزيزم،مثل عشقاي محاله تو بدون تموم عمرم،من به پاي تو ميميـــــــرم حتي يك لحظه نشد كه دستاي تو رو بگيــــــرم |
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
كاسياس
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
|
#3127 |
|
اینتر
بازیکن محبوب:کریمی زانتی مایکون سزار اسنایدر کوارسما
مربی محبوب:مورینیو
|
خب باید تستی گذاشته بشه تا ما شرکت نکنیم دیگه وگرنه اگه تست نباشه که نمیشه چیزی رو که نیست تحریم کرد
| ایشون گفته bahadorinchi متشکرم: | iker_casillas (11-Mar-2010) |
|
|
#3128 |
|
رئال مادرید
بازیکن محبوب:casillas
|
ما شرکت نمیکنیم بقیه دوستان که شرکت میکنن نمیخای حق اونارو هم بخوری که ها ؟؟؟
♥ £hàLà màDRiD hàSTà Là mu£RT ♥ به نام خداوند جان و خرد به کوروش به آرش به جمشيد قسم به نقش و نگار تخت جمشيد قسم که ايران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم این جمله در گوش باد چو ایران نباشد تن من مباد
|
|
|
| ایشون گفته iker_casillas متشکرم: | bahadorinchi (11-Mar-2010) |
|
|
#3129 |
|
تیم محبوب:----^---^----^------
بازیکن محبوب:فابرگاس_علی کریمی_کاکا_کریس_ آرشاوین _کاظمیان_معدنچی _ پسران ونگر _هیگواین
مربی محبوب:امپراطور، عقاب ، ونگر
![]() ![]() |
مرسی مریم خسته نباشی
|
| ایشون گفته hesamperspolisi متشکرم: | goleroz (11-Mar-2010) |
|
|
#3130 | ||
|
كاسياس
نقل قول:
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
||
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اعتراض, اعتراض بی اعتراض, اغتشاش, بهادر وروره جادو, تست بعدی؟, خودتون رو بشناسید, روانشناسی, عباس قلابیه, مریم اصلیه, همینی که هست, پروفسور عباس و ديگر هيچ! |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
|