|
|
|
|

| آخرین پست های تالار |
|
|
|
|||||||
| گزارش زنده | برترین ها | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس
|
طبق روال سابق انتخاب کاربران نمونه دو ماه اخیر انجمن هواداران مرجع خبری در دستور کار قرار گرفت
شما می توانید نام دو نفر از کسانی را که از نظر شما بهترین و بیشترین معیارها را برای کسب این عنوان داشته اند اعلام کنید زمان رای دادن هم از روز سه شنبه 5 مرداد لغایت شنبه 9 مرداد ماه 89 است. __...)/.._____________..)/..___ ¯¯””/(””¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯””/(””¯¯ قوانین رای گیری : 1- از زمان عضویت رای دهنده پیش از آغاز مراسم باید دو ماه گذشته و در این مدت 60 عدد ارسال در انجمن داشته باشد. 2- مهلت انتخاب از 5 مرداد لغایت 9 همین ماه به مدت 5 روز است. 3- نام دو نفر را با اولویت در فرم انتخاب می توانید بنویسید که نفر اول 5 امتیاز و نفر دوم 4 امتیاز می گیرد . در نهایت از مجموع امتیازات یک نفر بهترین کاربر ماه انتخاب خواهد شد 4- تمام پست های ارسال رای شما به صورت مخفی ارسال می شود و پس از تایید مدیران به نمایش در خواهد آمد . با توجه به اینکه مانند سایر تاپیک های انجمن پست شما همان لحظه ظاهر نمی شود به ثبت پست تردید نکنید و از ارسال دوباره آن خودداری کنید. اگر می خواهید پستتان به نمایش در نیاید پس از پست رای اصلی یک پست دیگر با ذکر این متن ارسال کنید : " من رای مخفی ام را ارسال کردم " . اگر هم این پست را ارسال نکنید پس از چند ساعت پست شما تایید شده و به نمایش در می آید. 5-لطفا به صورت پیام خصوصی رای ارسال نکنید. مهلت برای افرادی که در زمان تعیین شده مراجعه نکنند تمدید نخواهد داشت . 6- برای رای دادن فقط از نام کاربری انگلیسی(username) استفاده کنید. نام های شخصی افراد و یا لقب ها شمرده نمی شود. 7- لازم به ذکر است رای گیری بهترین کاربر ماه ، تنها مربوط به فعالیت بیشتر نیست و تمام جنبه های اخلاقی ، فعالیت و خلاقیت را یکجا در نظر میگیرد . 8- پاسخ گویی به سوالات و مشکلات در تاپیک زیر : http://forum.perspolisnews.com/showt...t=1140&page=35
درد من تنهايي نيست بلکه مرگ ملتی است که گدايي را قناعت ، بي عرضگي را صبر و با تبسمي بر لب اين زندگي را حکمت خداوند مي نامند ویرایش توسط pouyanavayi : 27-Jul-2010 در ساعت 11:42 AM |
|
|
| 15 نفر گفتن pouyanavayi متشکریم: | AFSANEH (27-Jul-2010), bahadorinchi (27-Jul-2010), Gh@zaal (27-Jul-2010), hesamperspolisi (27-Jul-2010), iceboy (27-Jul-2010), kardanhastam (27-Jul-2010), niaznanaz (27-Jul-2010), P-RedBoy-P (28-Jul-2010), R.TAHA (27-Jul-2010), RedRose (27-Jul-2010), setareh (28-Jul-2010), shima (28-Jul-2010), Torres (27-Jul-2010), winner (27-Jul-2010), بهار نیکی (31-Jul-2010) |
|
|
#2 |
|
|
بهترین کاربر دوماهانه دوم سال:
1 - 2 -
درد من تنهايي نيست بلکه مرگ ملتی است که گدايي را قناعت ، بي عرضگي را صبر و با تبسمي بر لب اين زندگي را حکمت خداوند مي نامند ویرایش توسط pouyanavayi : 27-Jul-2010 در ساعت 11:42 AM |
|
|
|
|
#3 |
|
|
رفع مشکل مدیریت پست ها. شما می توانید مطابق با دستورالعمل ذکر شده اقدام به رای دادن نمایید
|
|
#4 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس. رئال
بازیکن محبوب:کریمی کاظمیان کریس و...
مربی محبوب:مرحوم امپراطور
تشکر ها: 1,596
تشکر شده 2,320 بار در 1,490 پست
Rep Power: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 -mona 2- iceboy
صبر و استقامت *** *** *** خوشا چون سروها ایستادنی سبز خوشا چون برگها افتادنی سبز خوشا چون گل به فصلی، مردنی سرخ خوشا در فصل دیگر زادنی سبز *** **** **** خوشا هر باغ را بارانی از سبز خوشا هر دشت را دامانی از سبز برای هر دریچه سهمی از نور لب هر پنجره گلدانی از سبز |
|
|
|
|
#5 |
|
تیم محبوب:منچستر,بارسا, میلان
بازیکن محبوب:پـــرسپــولـیــــس!
مربی محبوب:امپراطور ,فرگوسن , ونگـر
![]() ![]() |
انتخاب کردن همیشه برام سخت بود بخصوص جایی که همه گل اند
![]() 1 - R.TAHA 2 - deniz
|
|
#6 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس -بارسلون- اژاکس-بایرن
بازیکن محبوب:علی کریمی-مهدوی کیا-باقری -لیونل مسی
مربی محبوب:هیتسفیلد،پپ،رایکارد،قطبی
![]() ![]() |
با تشکر از همه عزیزان ، واقعا انتخاب مشکلی هست ، در هر صورت من رای خودم رو بصورت مخفی ارسال کردم
|
|
#7 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس- منچستر یونایتد
بازیکن محبوب:کریمی - باقری -خلیلی - حقیقی
مربی محبوب:فرگوسن
تشکر ها: 1,527
تشکر شده 804 بار در 463 پست
1 -mona 2 - kardanhastam
|
| ایشون گفته Negar متشکرم: | deniz (28-Jul-2010) |
|
|
#8 |
|
تیم محبوب:----^---^----^------
بازیکن محبوب:فابرگاس_علی کریمی_کاکا_کریس_ آرشاوین _کاظمیان_معدنچی _ پسران ونگر _هیگواین
مربی محبوب:امپراطور، عقاب ، ونگر
![]() ![]() |
من رای مخفی ارسال کردم !
|
|
#9 |
|
تیم محبوب:میلان..بارسا
بازیکن محبوب:سلطان کاویانپور و مارادونای اسیا کریمی
مربی محبوب:تا ابد امپراتور-ليپی-هیدینگ
![]() ![]() تشکر ها: 1,171
تشکر شده 695 بار در 442 پست
1 - mona 2 - iceboy ویرایش توسط emperatoor : 29-Jul-2010 در ساعت 03:55 AM |
|
|
| ایشون گفته emperatoor متشکرم: | iceboy (28-Jul-2010) |
|
|
#10 |
|
تیم محبوب:ارسنال-یووه-بارسا
بازیکن محبوب:جادوگر-فابرگاس-مسی-باستین شواينی اشتایگر
دل پيرو-بوفون
مربی محبوب:ونگر-دنیزلی-پپ
![]() ![]() |
یه خودم قول داده بودم دیگه تو انتخاباتی شرکت نکنم
ولی خوب چون اینجا از صیانت ارا اطمینان کامل دارم 1-Deniz 2-kardanhastam ببخشید بچه ها همه گلید ولی انتخاب محدوده دیگه
داریم از هم جدا میشیم داریم میریم تو بیراهه داری از اول جاده دوراهی رو نشون میدی از این لحظه جدا میشیم تو دستاتو تکون میدی حالا من موندم و سایم که از تنهایی بق کرده منو این نقطه پایان که دنیامو قرق کرده |
|
|
| ایشون گفته iceboy متشکرم: | deniz (30-Jul-2010) |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
|