contact us قوانین خروجی خبر پشتیبانی و آموزشی برترین ها گروه ها gallery home

CSS Mac Dock
آخرین پست های تالار
 موضوع بحثآخرين ارسال کنندهزمان ارسال

هوادار عزیز : از ساخت و استفاده از اکانت دوم خودداری کنید تا دسترسی شما مسدود نشود.

بازگشت   اجتماع هواداران مرجع خبری پرسپولیس > اخبار و اطلاعیه ها > اخبار و اطلاعیه ها

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-Jan-2009, 06:54 PM   #1
administrator
اسم اصلی: حسن مهدوی

administrator آواتار ها
موضوع ها: 22
تیم محبوب:آرسنال-فرانسه 2006
بازیکن محبوب:زیدان-فابرگاس-روسیچکی-توتی-آنری
مربی محبوب:دنیزلی-آرسن ونگر
تشکر ها: 793
تشکر شده 6,136 بار در 2,334 پست
administrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond reputeadministrator has a reputation beyond repute
administrator به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض قوانین انجمن هواداران مرجع خبری پرسپولیس

هنگام استفاده از اين سايت کاربران ملزم به رعايت تمام قوانين کشور ايران مي باشند و تخلف آنها در هر زمينه اي نظر شخصي ايشان به حساب آمده و متوجه مسئولان سايت مرجع خبري نبوده و يا موضع گيري اين سايت نمي باشد.

قوانين انجمن:
1- مديران و همکاران انجمن اجازه ي تغيير، اصطلاح و حذف تمام يا بخشي از مطالب ارسالي شما را به منظور مطابقت با قوانين يا ايجاد نظم عمومي سايت دارا مي باشند. در عين حال آزادي براي بيان عقايد همواره سرلوحه کار قرار دارد.

2- ارسال تاپيک با موضوع تکراري اختلال در انجمن به حساب آمده و موجب حذف آن خواهد شد. کاربران حق ارسال تاپيک شخصي نداشته و در صورت عموميت نداشتن تاپيک براي همه ي کاربران، برخورد صورت خواهد گرفت.

3- استفاده از تيتر کوتاه يا يک کلمه اي، موضوع نامفهموم يا کم اهميت، تکرار علائم و نشانه ها(مانند!!!!!) ، استفاده از زبان لاتين و... در تيتر تاپيک ها در اولين فرصت موجب حذف تاپيک خواهد شد و هيچ گونه اعتراضي پذيرفته نيست.

4- کاربران تازه وارد(عضويت کمتر از 10روز و ارسال کمتر از 20عدد) اجازه ايجاد موضوع جديد را نداشته و در صورت مشاهده تاپيک بلافاصله حذف شده و جاي هيچ گونه اعتراضي باقي نمي ماند.

5- ايجاد تاپيک هاي کپي به منظور بيشتر ديده شدن ممنوع مي باشد. برای خبرهای معمول روزمره نیز موضوع جداگانه ایجاد نکنید.

6- در صورت حذف و يا قفل تاپيک و ايجاد دوباره آن توسط کاربر، شناسه ي کاربري فرد مسدود خواهد شد.

7- ارسال پست هاي تکراري و متوالي در موضوعات و يا ارسال پشت سر هم شکلک و يا پست هاي حاوي لينک تبليغاتي و ارسال های توهین آمیز و سیاسی و يا هر پست بي محتواي ديگري که فقط باعث اشغال منابع سيستم خواهد شد ممنوع بوده و موجب حذف خواهد شد.

8- استفاده از عکس و امضای سیاسی ممنوع می باشد.

تکرار هر کدام از تخلفات ذکر شده توسط يک کاربر که براي تيم مديريتي به اثبات برسد موجب تعليق عضويت و در مرحله ي بعدي اخراج از سايت خوهد بود.

|وبلاگ قدیمی من|

هیچکی از رفتن من غصه نخورد هیچکی با موندن من شاد نشد وقتی رفتم کسی قلبش نگرفت بغض هیچ آدمی فریاد نشد وقتی رفتم کسی غصه اش نگرفت وقتی رفتم کسی بدرقه ام نکرد دل من می خواست تلافی بکنه پس چشه هیچکسی عاشقم نکرد ... دم رفتن کسی گفت سفر بخیر که واسم غریب و ناشناخته بود اما اون وقتی رسید که قلب من همه ی ارزوهاشو باخته بود..

پرسپولیس پیوند دهنده قلب ها

administrator آنلاین نیست.  
16 نفر گفتن administrator متشکریم:
A-R-D-A-L (20-Sep-2009), abbas (01-Jan-2010), b@d b0y_22 (02-Oct-2009), Baggio (07-Feb-2010), kardanhastam (18-Jun-2010), mahyarperspolis (28-Feb-2010), narsisa (11-Jul-2010), niaznanaz (13-Sep-2009), PeRsPoLiSi_2atishe (06-Mar-2010), pouyanavayi (19-Jul-2009), raha4ever (12-Aug-2010), Red Earthquake (29-Jan-2010), rednews (25-Nov-2009), پيمان بختياري نيا (26-Jul-2010), winner (29-Jun-2010), ثامن (04-Apr-2010)
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش