|
|
|
|

| آخرین پست های تالار |
|
|
|
|||||||
| ثبت نام | گزارش زنده | برترین ها | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
تیم محبوب:آرسنال-فرانسه 2006
بازیکن محبوب:زیدان-فابرگاس-روسیچکی-توتی-آنری
مربی محبوب:دنیزلی-آرسن ونگر
|
********** فروشگاه مستقیم چیست؟فروش فروشگاه مرجع خبری پرسپولیس کاملا مستقیم و بی واسطه است یعنی شما مبلغ محصول مورد نظر را پرداخت کرده و بدون هیچ واسطه ای فیلم و سریال محبوب خود را دریافت می کنید ********** تفاوت فروشگاه مستقیم با سایر فروشگاه ها چیست؟1- در فروشگاه های اینترنتی رایج، شما تنها مبلغ محصول فروشنده را مشاهده می کنید، و هزینه بسته بندی و ارسال پستی هنگام تحویل محصول به صورت جداگانه از شما دریافت خواهد شد 2- در این فروشگاه ها به دلیل عقد قرارداد با شرکت پست و شرکت های ارائه دهنده تجارت الکترونیک شما چندین هزینه پرداخت می کنید به این صورت: هزینه محصول+هزینه فروشنده اصلی+هزینه شرکت فروشگاه اینترنتی+هزینه خدمات اینترنتی شرکت پست+هزینه ارسال درحالی که در فروشگاه مرجع شما تنها هزینه محصول خود و ارسال آن را پرداخت می کنید و درواقع این فروشگاه یکی از ارزان ترین فروشگاه های موجود می باشد ********** مزیت فروشگاه مرجع خبری پرسپولیس چیست؟همان طور که مستحضرید در فروشگاه های معمول شما انتخاب های محدودی دارید. به این صورت که یا باید یک مجموعه سریال را با قیمت بالا خریداری نمایید. یا اینکه هر کدام از فصل های آن را جداگانه خریداری نمایید. اگر هر کدام از فصل ها را جدا تهیه کنید قیمت نهایی بسیار بیشتر از تهیه به صورت کلی می باشد. در این حال برای مثال اگر شما بخشی از یک سریال را داشته باشید و مایل باشد بقیه آن را تهیه نمایید یا باید تمام محصول را به صورت کلی(به همراه بخش های تکراری) تهیه نمایید، یا تک تک اقدام به خریداری نمایید که قیمت آن به همراه هزینه ارسال و غیره بسیار زیاد خواهد شد. اما راه حل این مشکل مزیت فوق العاده فروشگاه مرجع خبری می باشد. در این فروشگاه به دلیل ارتباط مستقیم با خریدار توانایی خرید سفارشی وجود خواهد داشت. ویژگی استثنایی: در این فروشگاه می توانید قسمت هایی خاص از هر سریالی را نیز سفارش دهید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خرید سفارشی فروشگاه مرجع در فروشگاه مرجع خبری امکان خرید سفارشی ویژه کاربران مرجع وجود دارد. یعنی با سفارش بخش مورد نیاز خود از هر مجموعه با آسانی آن را تهیه می نماید. همچنین کاربران می توانند سریال ها و فیلم های سینمایی مورد نظر خود را برای تهیه و ارائه در فروشگاه پیشنهاد دهند. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قیمت استثنایی ویژه مخاطبان مرجع ، ارزان ترین فروشگاهبا مقایسه قیمت های محوصلات مشابه فروشگاه مرجع با سایر فروشگاه ها، به آسانی متوجه خواهید شد که قیمت های ارائه شده در این محصولات به مراتب کمتر از سایر ارائه دهندگان، جهت رفاه حال شما در نظر گرفته شده است. (نمونه جهت مقایسه- بدون محاسبه هزینه پست: http://film.persianblog.ir/post/2 ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عضویت ویژه برای خریداران فروشگاه!![]() * برخورداری از 10% تخفیف ویژه در محصولات کلی و 5% تخفیف در خرید محصولات جزئی از خرید دوم به بعد.* اعطای نشان جایزه خریدار فروشگاه در مشخصات کاربری* تغییر عکس درجه کاربری به کاربری ستاره دار* امکان درخواست برای دو بار تغییر نام کاربری پس از ورود به گروه اعضای ویژه* امکان قرار دادن عکس عمودی بزرگ(تا ارتفاع 300پیکسل) در آواتار و همچنین استفاده از عکسهای متحرک* امکان قرار دادن دو عکس در امضا* امکان ایجاد گروه های مخفی برای بحث و تبادل نظر با دوستان* امکان استفاده از 1600 کاراکتر و حداکثر 17 خط متن در امضا* افزایش گنجایش صندوق پیام خصوصی به 999 عدد و توانایی ارسال پیام خصوصی هم زمان به 20 نفر* توانایی مخفی شدن و فعالیت بدون نشان داده شدن نام کاربری در سایت* امکان سفارشی کردن و یا تزئین پروفایل شخصی. از این طریق شما قادر خواهید بود پروفایل خود را مطابق با سلیقه شخصیتان تزئین کنید. شامل قرار دادن تصاویر پس زمینه، تغییر رنگ منو ها، لینک ها، نوع قلم و...، که چیزی مشابه امکانات Yahoo! 360°می باشد.* امکان قرار دادن موسیقی مورد علاقه در پروفایل شخصی![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نکات اضافه: 1- لازم به ذکر است که تمامی قوانین سایت شامل اعضای ویژه نیز می شود و در اعمال قانون هیچ گونه تفاوتی میان اعضای ویژه و کاربران دیگر نخواهد بود 2- تخفیف در خرید دوم به بعد شامل محصول مردان پرسپولیس نمی شود 3- در صورت خرید از فروشگاه یا از طریق پیام خصوصی به مدیریت اطلاع داده و یا از طریق فرم سفارش در قسمت ایمیل نام کاربری خود را وارد نمایید. 4- پس از خرید دوم کاربری ویژه به 55 روز افزایش خواهد یافت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اعضای ویژه حال حاضر: abbas , P-RedBoy-P (از 18 آبان) و bahadorinchi(از 23 آبان) که به مدت 25 روز دارای این ویژگی ها می باشند |
|
|
|
| 17 نفر گفتن administrator متشکریم: | abbas (31-Aug-2009), b@d b0y_22 (22-Oct-2009), Baggio (30-Aug-2009), crisniki710 (31-Aug-2009), fariba (30-Aug-2009), hesamperspolisi (30-Aug-2009), iceboy (30-Aug-2009), kardanhastam (30-Aug-2009), mahyarperspolis (30-Aug-2009), mohamadperspolisi (31-Aug-2009), niaznanaz (02-Sep-2009), P-RedBoy-P (30-Aug-2009), Peyman (30-Aug-2009), pouyanavayi (30-Aug-2009), Siavash (30-Aug-2009), sorkh for ever (07-Nov-2009), رحيم (30-Aug-2009) |
|
|
#2 |
|
|
روش خرید:1- ابتدا محصول مورد نظر خود را از بخش انتخاب سریال انتخاب می نمایید. 2- هزینه محصول را از یکی از روش های زیر پرداخت می نمایید: واریز کارت به کارت ویژه بانک های عضو شتاب، و یا واریز مستقیم به حساب فروشگاه در بانک. 3- وارد فرم سفارش محصول شده و مشخصات شخصی و شماره فیش مبلغ پرداختی را وارد می نمایید. 4- ظرف 72 ساعت در هر کجای ایران محصول مورد نظر درب خانه شما خواهد بود. |
|
|
|
| 10 نفر گفتن administrator متشکریم: | abbas (31-Aug-2009), b@d b0y_22 (22-Oct-2009), Baggio (30-Aug-2009), crisniki710 (31-Aug-2009), mahshid (01-Sep-2009), mahyarperspolis (30-Aug-2009), niaznanaz (02-Sep-2009), P-RedBoy-P (30-Aug-2009), pouyanavayi (30-Aug-2009), Siavash (16-Jul-2010) |
|
|
#3 |
|
|
سریال لاست(گم شدگان) پرطرفدارترین سریال آمریکا و اروپا ![]() 5 فصل کامل با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل: 28 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی قیمت: 20,500تومان هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 22,500تومان سریال Prison Break(فرار از زندان) پربیننده ترین سریال جهان ![]() 4 فصل کامل با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل: 25 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی قیمت: 18,000تومان هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 20,000تومان سریال افسانه جومونگ(جومونگ1) ![]() 81قسمت کامل با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل : 6 DVD قابل پخش در سیستم های کامپیوتری قیمت استثنایی: 45,00تومان هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 65,00تومان سریال امپراطوری بادها(جومونگ2) ![]() کامل با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل : 11 DVD قابل پخش در سیستم های خانگی قیمت استثنایی: 7,000تومان هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 9,000تومان
|
|
|
|
| 11 نفر گفتن administrator متشکریم: | abbas (31-Aug-2009), Baggio (30-Aug-2009), crisniki710 (31-Aug-2009), goleroz (30-Aug-2009), hesamperspolisi (30-Aug-2009), iceboy (30-Aug-2009), mahyarperspolis (30-Aug-2009), naser.k (30-Aug-2009), niaznanaz (02-Sep-2009), Peyman (30-Aug-2009), pouyanavayi (30-Aug-2009) |
|
|
#4 |
|
|
محصولات جزئی: -------------------------------------![]() سریال لاست فصل اول -------------------------------------سریال لاست فصل دوم با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی-------------------------------------با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل: 6 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی-------------------------------------شامل: 6 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی قیمت : 45,00تومان-------------------------------------قیمت : 45,00تومان هزینه پستی: 2,000تومان-------------------------------------هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 65,00تومان-------------------------------------جمع واریز: 65,00تومان -------------------------------------![]() سریال لاست فصل سوم -------------------------------------سریال لاست فصل چهارم با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی-------------------------------------با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل: 6 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی-------------------------------------شامل: 4DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی قیمت : 45,00تومان -------------------------------------قیمت : 3,000تومان هزینه پستی: 2,000تومان -------------------------------------هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 65,00تومان-------------------------------------جمع واریز: 5,000تومان ![]() سریال لاست فصل پنجم با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل: 6 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی قیمت : 45,00تومان هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 65,00تومان -------------------------------------![]() سریال فرار از زندان فصل اول-------------------------------------سریال فرار از زندان فصل دوم با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی-------------------------------------با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل: 6 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی-------------------------------------شامل: 7 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی قیمت : 45,00تومان-------------------------------------قیمت : 5,500تومان هزینه پستی: 2,000تومان-------------------------------------هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 65,00تومان-------------------------------------جمع واریز: 7,500تومان -------------------------------------![]() ------------سریال فرار از زندان فصل سوم -------------------------------------سریال فرار از زندان فصل چهارم وپایانی با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی-------------------------------------با بهترین کیفیت و زیرنویس فارسی شامل: 4 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی-------------------------------------شامل: 7 DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی قیمت : 3,000تومان -------------------------------------قیمت : 5,500تومان هزینه پستی: 2,000تومان-------------------------------------هزینه پستی: 2,000تومان جمع واریز: 5,000تومان-------------------------------------جمع واریز: 7,500تومان
|
|
|
|
| 6 نفر گفتن administrator متشکریم: | Baggio (30-Aug-2009), crisniki710 (31-Aug-2009), iceboy (30-Aug-2009), mahyarperspolis (30-Aug-2009), niaznanaz (02-Sep-2009), pouyanavayi (30-Aug-2009) |
|
|
#5 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس
|
خدمتی جدید از مرجع خبری پرسپولیس ...
|
| 3 نفر گفتن pouyanavayi متشکریم: |
|
|
#6 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس
|
حسن محصولات جدید اضافه نمی شه ؟
|
|
|
#7 |
|
تیم محبوب:قرمز ایران و ایتالیا
بازیکن محبوب:شیث ، کریم ، سپهر،کاظمیان
نستا ، شوچنکو ، کاکا ، اینزاگی، پیرلو ، پاتو ، گتوزو،
مربی محبوب:علی سلطان ،کارلتو، شهریار
|
مرسی حسن واقعا کار قشنگی بود.
![]() امیدوارم محصولات خیلی بیشتری هم اضافه کنید باز
|
|
| 2 نفر گفتن P-RedBoy-P متشکریم: | crisniki710 (28-Dec-2009), mahyarperspolis (30-Aug-2009) |
|
|
#8 |
|
|
چند روز دیگه سریال دیدنی 24 اضافه میشه و به همین ترتیب کامل میشه
هیچکی از رفتن من غصه نخورد هیچکی با موندن من شاد نشد وقتی رفتم کسی قلبش نگرفت بغض هیچ آدمی فریاد نشد وقتی رفتم کسی غصه اش نگرفت وقتی رفتم کسی بدرقه ام نکرد دل من می خواست تلافی بکنه پس چشه هیچکسی عاشقم نکرد ... دم رفتن کسی گفت سفر بخیر که واسم غریب و ناشناخته بود اما اون وقتی رسید که قلب من همه ی ارزوهاشو باخته بود.. ![]() پرسپولیس پیوند دهنده قلب ها |
|
|
|
| 4 نفر گفتن administrator متشکریم: | crisniki710 (28-Dec-2009), mahyarperspolis (30-Aug-2009), niaznanaz (02-Sep-2009), pouyanavayi (30-Aug-2009) |
|
|
#9 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس-منچستر-میلان-گالاتاسا
بازیکن محبوب:علی خان کریمی-کریم خان باقری-کریستیانو رونالدو-elnino-کاکا
مربی محبوب:مصطفی افندی
![]() ![]() |
ضمن تشکر از این خدمت نوین میخواستم بگم هر فیلم و سریال ایرانی و خارجی که خواستین رو میتونم براتون تهیه کنم البته تا جایی که بشه.یکی از دوستان نزدیکم تو این کاره تو تهران.حالا اگه خواستین بیشتر با هم صحبت میکنیم!
|
| 2 نفر گفتن redboy متشکریم: | crisniki710 (28-Dec-2009), mahyarperspolis (30-Aug-2009) |
|
|
#10 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس اینتر بارسا منچستر
بازیکن محبوب:کریمی باجو بکهام ماتریکس
مربی محبوب:تا ابد فقط خوزه مورینیو
|
به به به به به به به به به....مبارکه......ایشالا خیرش را ببینین......چقدر هم خوشگله فروشگاه........دستتون درد نکنه........فقط یک سوال در مورد این پریزن بریک.....من دلم میخواهد ببینم.....اما نمیدونم چقدر وقت میگیره.....کاملش تقریبآ چه مدتی طول میکشه تموم بشه؟؟؟ رو هر دی وی دیش چند ساعت هست؟؟؟
|
|
| ایشون گفته Baggio متشکرم: | mahyarperspolis (30-Aug-2009) |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|
|
|